Tarieven

 

 

Periode       Weekprijs
2021 29 augustis t/m 18 december 325 euro
  18 december t/m 08 januari 22 525 euro
2022 08 januari t/m 25 juni 325 euro
  25 juni t/m 20 augustus 525 euro
  20 augustus t/m 17 december 325 euro


Deze prijzen zijn inclusief electriciteit* en waterverbruik.
 

 

Om het huis te huren tijdens de Zweedse rally ( meestal 2e weekend van februari )kunt u de prijs vrijblijvend bij ons opvragen.

Voor een langere periode kunt u de speciale prijs opvragen via e-mail. Buiten hoogseizoen ook per nacht te huur. Het huis kunt u per week huren (max.6 personen). Inchecken kan op zaterdag vanaf 15.00 uur en uitchecken op zaterdag voor 10.00 uur.

De borg is € 150,- per huurperiode. Als de woning schoon en netjes wordt achtergelaten wordt de borgsom terug betaald De eindschoonmaak regelen wij zelf en rekenen daar € 80 voor . Dit wordt met de reservering in rekening gebracht.  Wanneer er dingen kapot zijn gegaan tijdens uw verblijf of bij vermissingen van onze eigendommen, zullen we dit  in beginsel verrekenen met de borg.

U hoeft alleen het volgende zelf mee te nemen:
• De benodigde dekbedovertrekken en kussenslopen
• Badhanddoeken, keukenhanddoeken en theedoeken

U kunt het bad en bedlinnen ook bij ons huren voor € 17,50 per persoon ( opgeven bij uw boeking )
 

De sleutel voor het huis zit in een kluisje dat bij de voordeur aan het huis bevestigt is.2 weken voor aanvang van de huurperiode wordt u per E-mail de code en de gebruiksaanwijzing van het kluisje toe gezonden. Wij verwachten dat u aan het einde van uw huurperiode de sleutel weer terug in het kluisje doet, zodat de volgende huurder er ook gebruik van kan maken.
Bij geen schade, en verekening van de eventueel meer verbruikte energie, wordt de borgsom op uw rekening terug gestort.

Huisdieren ( max 1 huisdier a € 25,- ) zijn in overleg toegestaan en roken mag op de veranda, dus alleen buitenshuis.

Trevlig resa! (Goede reis)

 

* Bij de huursom is inbegrepen een energie verbruik 200 kWh per week. Bij meer verbruik wordt 25 eurocent per KWh in rekening gebracht.