Tarieven

 

 

Periode       Weekprijs
2018 1 september t/m 22 december 295 euro
  22 december t/m 5   januari 495 euro
2019 5    januari t/m 22 juni 295 euro
  22 juni t/m 31 augustus 495 euro
  1  september t/m 21 december 295 euro


Deze prijzen zijn inclusief electriciteit* en waterverbruik.
 

 

Om het huis te huren tijdens de Zweedse rally ( meestal 2e weekend van februari )kunt u de prijs vrijblijvend bij ons opvragen.

Voor een langere periode kunt u de speciale prijs opvragen via e-mail. Buiten hoogseizoen ook per nacht te huur. Het huis kunt u per week huren (max.6 personen). Inchecken kan op zaterdag vanaf 15.00 uur en uitchecken op zaterdag voor 10.00 uur.

De borg is € 150,- per huurperiode. Als de woning schoon en netjes wordt achtergelaten wordt de borgsom. U bent zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak. Is het huis niet naar onze richtlijnen schoongemaakt dan brengen we € 65,- of meer in mindering op de borg. Ook wanneer er dingen kapot zijn gegaan tijdens uw verblijf of bij vermissingen van onze eigendommen, zullen we dit verrekenen met de borg.

U hoeft alleen het volgende zelf mee te nemen:
• De benodigde dekbedovertrekken en kussenslopen
• Badhanddoeken, keukenhanddoeken en theedoeken
 

De sleutel voor het huis zit in een kluisje dat bij de voordeur aan het huis bevestigt is.2 weken voor aanvang van de huurperiode wordt u per E-mail de code en de gebruiksaanwijzing van het kluisje toe gezonden. Wij verwachten dat u aan het einde van uw huurperiode de sleutel weer terug in het kluisje doet, zodat de volgende huurder er ook gebruik van kan maken.
Bij geen schade, en verekening van de eventueel meer verbruikte energie, wordt de borgsom op uw rekening terug gestort.

Huisdieren ( max 1 huisdier a € 25,- ) zijn in overleg toegestaan en roken mag op de veranda, dus alleen buitenshuis.

Trevlig resa! (Goede reis)

 

* Bij de huursom is inbegrepen een energie verbruik 200 kWh per week. Bij meer verbruik wordt 20 eurocent per KWh in rekening gebracht.