De omgeving

 

Beleef de zomer, herfst, voorjaar en winter in Zweden en ontdek de vele mogelijkheden die in de prachtige omgeving van deze woning u te bieden heeft in elk seizoen van het jaar. De woning is gelegen in het dorpje Myra, in de gemeente Hagfors, zo´n 300km ten noorden van Göteborg.

Vanuit deze comfortabele woning ligt de prachtige natuur van Varmland voor uw open met haar schoonheid aan uitgestrekte bossen, kronkelende rivieren en diepblauwe meren.

De omgeving van Myra kenmerkt zich door een glooiend heuvellandschap met rotsen, bossen en verstilde meren waar u naast een prachtig uitzicht, ook kunt genieten van de rust, stilte en ruimte om u heen. U kunt in de omgeving wandelen, zwemmen, mountainbiken, kanoën, vissen, golfen, varen en paardrijden. In de herfst kunt u in de bossen rondom de woning heerlijk bramen, bosbessen en paddenstoelen plukken, ze groeien er in overvloed. In de winter kunt u hier tevens ijsvissen, schaatsen, skiën en langlaufen. In de woning is een map aanwezig met tips en uitstapjes in de omgeving.

Bekijk de mooie omgeving om het huis via google streetview.